Request script | i will do it for you

R3born

New Member
Premium
Joined
Apr 28, 2021
Messages
11
Reaction score
0
Achievement
title.

i will try to do it for you.
 

cucaibap

New Member
Premium
Joined
Feb 1, 2020
Messages
6
Reaction score
0
Achievement
help me an js click by inner Text on Classs
 

cupux88

New Member
VIP
Joined
Jul 29, 2020
Messages
9
Reaction score
0
Achievement
hi bro can u help me to make a random click ads on web area which usually ads showing?
 

R3born

New Member
Premium
Joined
Apr 28, 2021
Messages
11
Reaction score
0
Achievement
this is ads area that i mean bro
View attachment 116
JavaScript:
ResizeTo(1920,1080);
await WaitForLoading();
await Delay(Random(3000,5000));//you can change these values
var rand = Random(1,2);
if (rand==1) {
    ClickByCoordinates (387, 408, 390, 428, 1); //your add position --- you must change
  
} else {
    ClickByCoordinates (387, 408, 390, 428, 1); //your add position --- you must change
}
for click random area on ads check x1 y2 x2 y2 and create random numbers between this number
 

cupux88

New Member
VIP
Joined
Jul 29, 2020
Messages
9
Reaction score
0
Achievement
i already try it bro but the ads doesnt click....do i have to change the coordinates ? cz i use this
ClickByCoordinates (387, 408, 390, 428, 1)
i'm not change anything
 

R3born

New Member
Premium
Joined
Apr 28, 2021
Messages
11
Reaction score
0
Achievement
i already try it bro but the ads doesnt click....do i have to change the coordinates ? cz i use this
ClickByCoordinates (387, 408, 390, 428, 1)
i'm not change anything
i already wrote u must change
 

cupux88

New Member
VIP
Joined
Jul 29, 2020
Messages
9
Reaction score
0
Achievement
the problem i really dnt knw how to find coordinate :( mybe someone can teach me how to find coordinate
 

R3born

New Member
Premium
Joined
Apr 28, 2021
Messages
11
Reaction score
0
Achievement
the problem i really dnt knw how to find coordinate :( mybe someone can teach me how to find coordinate
in macro editor visit your site right click and u gonna see coordinate tool.
 

cupux88

New Member
VIP
Joined
Jul 29, 2020
Messages
9
Reaction score
0
Achievement
hi bro can we clickby coordinate but random ? so we dont need to input spesific coordinate
 

cupux88

New Member
VIP
Joined
Jul 29, 2020
Messages
9
Reaction score
0
Achievement
hi.. anybody knw how to make interation on the 2nd tab popup?
 

R3born

New Member
Premium
Joined
Apr 28, 2021
Messages
11
Reaction score
0
Achievement
hi bro can we clickby coordinate but random ? so we dont need to input spesific coordinate
first create random veriable then use it as coordinate =>
var rand= Random(0,5)
ClickByCoordinates (rand, rand1, 390, 428, 1) ..
hi.. anybody knw how to make interation on the 2nd tab popup?
u must buy vip for pop up macro
 

poipoi

New Member
Premium
Joined
Jun 22, 2021
Messages
3
Reaction score
0
Achievement
Hello
I'm currently using the shared yahoo script but having issues with bing webmaster tools, so using it on Google.
So far so good..
But while on macro editor and the bot it scrolls and clicks on video, scroll again and another click on 2nd video... something which takes over 2min my Google Analytics suggests average visiting time only 20sec!!
So I'm basically looking for a script that can do the above but appear in analytics as something more than 20sec.

edit: sorry I didn't mention its a porn tube
 
Last edited:

About us

  • Our community has been around for many years and pride ourselves on offering unbiased, critical discussion among people of all different backgrounds. We are working every day to make sure our community is one of the best.

Quick Navigation

User Menu