Traffic problem

General topics
Post Reply
dwo
Posts: 36
Joined: Tue Mar 12, 2019 6:41 am

Traffic problem

Post by dwo » Wed Aug 21, 2019 3:08 am

The site does not give visits only 50 visits per hour Is there a problem on the site
http://prntscr.com/ove3dv

aiwis
Posts: 5
Joined: Sun May 19, 2019 10:57 am

Re: Traffic problem

Post by aiwis » Wed Aug 21, 2019 4:20 am

me too

HitzBooster
Posts: 29
Joined: Wed Apr 24, 2019 1:30 am
Location: Venezuela
Contact:

Re: Traffic problem

Post by HitzBooster » Wed Aug 21, 2019 11:56 am

Same over here

daniel
Site Admin
Posts: 233
Joined: Fri Feb 23, 2018 10:50 am

Re: Traffic problem

Post by daniel » Wed Aug 21, 2019 2:27 pm

HitzBooster wrote:
Wed Aug 21, 2019 11:56 am
Same over here
did you set connection type to use system only

HitzBooster
Posts: 29
Joined: Wed Apr 24, 2019 1:30 am
Location: Venezuela
Contact:

Re: Traffic problem

Post by HitzBooster » Wed Aug 21, 2019 2:42 pm

daniel wrote:
Wed Aug 21, 2019 2:27 pm
HitzBooster wrote:
Wed Aug 21, 2019 11:56 am
Same over here
did you set connection type to use system only
I allways set connection type to use system only.
It was setted like this before traffic drop down. In fact I add HTTP

any suggestion?
Earnings also drop down (with my website) and now I have spare points, even I have VPSs, sometimes I buy poits from other user to send more traffic.

Have you changed something?

daniel
Site Admin
Posts: 233
Joined: Fri Feb 23, 2018 10:50 am

Re: Traffic problem

Post by daniel » Wed Aug 21, 2019 3:44 pm

Hi, so please set to use all connection types now. because it is a bug on the system that the connection type didnt work before. you set system only but in fact you are accepted all. The connectype filter just really work yesterday when I detect the issue.
It mean you can select all types now.

HitzBooster
Posts: 29
Joined: Wed Apr 24, 2019 1:30 am
Location: Venezuela
Contact:

Re: Traffic problem

Post by HitzBooster » Thu Aug 22, 2019 12:58 am

daniel wrote:
Wed Aug 21, 2019 3:44 pm
Hi, so please set to use all connection types now. because it is a bug on the system that the connection type didnt work before. you set system only but in fact you are accepted all. The connectype filter just really work yesterday when I detect the issue.
It mean you can select all types now.
Ok, I see now.....
Thanks for let us know

teosanru
Posts: 2
Joined: Thu Aug 22, 2019 5:41 pm

Re: Traffic problem

Post by teosanru » Thu Aug 22, 2019 5:44 pm

Hello, I have the same problem, the worst thing is that this has already a week with this error, in my case I have a VIP account, consumed millions of points and sometimes does not send views or sometimes few views

Post Reply